Container verhuur

Op zoek naar tijdelijke opslag?
Containerverhuur biedt de oplossing!

OPSLAGCONTAINER HUREN? ZO EENVOUDIG IS HET!

Wilt u een container huren? We leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat. Daar kunnen we kort over zijn, want containers huren is bij ons heel eenvoudig.

U kiest op deze pagina de opslagcontainer uit die u wilt huren. U kunt deze container ook gelijk via deze pagina aanvragen. Als u de container hebt uitgekozen en aangevraagd, is het eigenlijk al klaar. MAAT verzorgt de rest en maken dat u zorgeloos van uw gehuurde container gebruik kunt maken. U hoeft alleen nog maar in te pakken!

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze containerverhuur die u nodig hebt.

WAAROM EEN OPSLAGCONTAINER HUREN?

Onze containerverhuur kan in veel verschillende situaties uitkomst bieden. We hebben enkele situaties voor u op een rijtje gezet waarin containerverhuur uitkomst kan bieden:

  • U gaat binnenkort verbouwen en zoekt een veilige plek om uw inboedel zolang te kunnen opslaan;
  • U organiseert een groot evenement, zoals een bruiloft of familiefeest, en kunt de benodigdheden niet thuis kwijt;
  • Er staat een privé- of zakelijke verhuizing voor de deur en u hebt tijdelijke opslag nodig voor uw (kantoor)meubilair;
  • Uw bedrijfsruimte is niet toereikend om uw materialen te kunnen opslaan;
  • U kunt al uw hobbyartikelen niet meer thuis kwijt en zoekt een plek om deze voordelig onder te brengen.

Uiteraard zijn dit slechts enkele redenen waarom onze klanten bij ons containers huren. Onze containers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende vormen van opslag. Twijfelt u of een container huren in uw specifieke situatie een goed idee is? Neem gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

EXTRA OPSLAG MET EEN ZEECONTAINER

Een zeecontainer huren biedt verschillende mogelijkheden. In de praktijk komt het er vaak op neer dat een container wordt ingezet als extra (tijdelijke) opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, het opslaan van uw winkel- of kantoorinventaris of het droog en veilig opslaan van bouwmaterialen, instrumenten en gereedschappen voor bouwbedrijven.

VOORDELEN VAN EEN CONTAINER HUREN

Een container huren heeft veel voordelen ten opzichte van het huren van een opslagruimte in een pand of opslag van uw spullen thuis. We beschrijven hieronder enkele belangrijke voordelen van onze containerverhuur:

  • Containers huren doet u per dag. U geeft dus een heel specifiek tijdsbestek aan waarin u de container wilt huren en betaalt nooit te veel.
  • Een container huren bij MAAT kan al vanaf €3,75 per dag!
  • In een container zijn uw bezittingen veilig opgeslagen. U kunt de container op eigen terrein opslaan of uw container bij MAAT in Alblasserdam stallen, binnen of buiten.

HOEVEEL OPSLAG BIEDT EEN ZEECONTAINER?

Onze containerverhuur biedt u zeecontainers in verschillende groottes aan. Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft opslagcontainer is 5.5 ton, voor de overige containers (zoals een 40 ft opslagcontainer) overleggen wij dit graag voorafgaand aan de containerverhuur.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij geven u graag persoonlijk advies om het huren van een zeecontainer voor u zo voordelig mogelijk te maken.

VERGUNNING VOOR PLAATSING VAN OPSLAGCONTAINERS

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen om een opslagcontainer te plaatsen. Vaak is er wel een vergunning nodig wanneer de opslagcontainer geplaatst wordt in een parkeerzone of aan de openbare weg.

Omdat de huurder te allen tijde zelf verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de opslagcontainer, is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar de container geplaatst gaat worden, navraag te doen over het eventuele beleid voor vergunningen ter plaatse. Eventuele boetes die het gevolg zijn van onwettelijk plaatsen van een opslagcontainer worden namelijk direct verlegd naar de huurder.

ZEECONTAINER IN DE BINNENOPSLAG

Indien er geen ruimte is om de container voor de deur te laten staan, is opslag bij MAAT Logistiek in Alblasserdam ook mogelijk. Wij bieden zowel binnen- als buitenopslag. MAAT Logistiek biedt warehousing en opslag met meer dan 10.000 m2 aan capaciteit. Wilt u meer weten over onze warehouse- en opslagmogelijkheden náást het huren van een zeecontainer? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

AANSPRAKELIJKHEID EN SCHADE BIJ CONTAINERVERHUUR

MAAT Containerverhuur is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan door onjuist gebruik van de zeecontainer. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen.

Ook moet de huurder van een zeecontainer er zelf voor zorg voor dragen dat er voorzieningen zijn getroffen zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is MAAT Containerverhuur hiervoor niet aansprakelijk.

MOGELIJKHEDEN VAN EEN ZEECONTAINER HUREN BIJ MAAT

Bij MAAT Logistiek kunt u kiezen voor verschillende soorten containers. Zo kunt u de meest gangbare maten aan zeecontainers huren (20ft en 40ft). Het grote voordeel van een zeecontainer is dat uw bezittingen in de gehuurde opslagcontainer droog staan en dat de zeecontainer ook afsluitbaar is. Zo is de kans op diefstal zeer klein.

Naast de zeecontainers kunt u ook kiezen om een flatrack te huren. Een flatrack is met name handig wanneer de goederen die u wilt opslaan of vervoeren, groter zijn dan de maten die een normale zeecontainer biedt.

Wilt u een container huren en hebt u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over containerverhuur voor tijdelijke of permanente opslag!