Container verhuur

Op zoek naar een oplossing voor tijdelijke opslag?
Dan biedt een container huren een oplossing!

 

ZO WERKT HET!

Bezig met verbouwen of gewoon een tijdelijke opslagruimte nodig? Met MAAT maak je het jezelf wel heel makkelijk! Je bestelt je container online en hoeft verder alleen nog maar in te pakken, wij verzorgen de rest.

 

BREED INZETBAAR

Een zeecontainer huren biedt verschillende toepassingen. In de praktijk komt het er vaak op neer dat een container wordt ingezet als extra (tijdelijke) opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, het opslaan van uw winkel of kantoor inventaris en het droog en veilig opslaan van bouwmaterialen, instrumenten en gereedschappen voor bouwbedrijven.

Voordelen van een zeecontainer als opslagcontainer:

  • Huren per dag
  • Veilig
  • Voordelig

Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft opslagcontainer is 5.5 ton, voor de overige containers overleggen wij dit graag voorafgaand aan het huren van de container. Uiteraard is het altijd mogelijk om contact opnemen op te nemen met een van onze medewerkers voor persoonlijk advies.

 

VERGUNNING

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen om een opslagcontainer te plaatsen. Vaak is er wel een vergunning nodig wanneer de opslagcontainer geplaatst wordt in een parkeerzones of aan de openbare weg.

Omdat de huurder zelf verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de opslagcontainer is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar de container geplaatst gaat worden navraag te doen over het eventueel vergunning beleid ter plaatse. Eventuele boetes worden namelijk direct verlegd naar de huurder.

 

BINNEN OPSLAG

Indien er geen ruimte is om de container voor de deur te laten staan is opslag bij MAAT Logistiek (binnen en buiten) in Alblasserdam ook mogelijk. MAAT Logistiek biedt warehousing en opslag met meer dan 10.000 m2 aan capaciteit. Wilt u meer weten over onze warehouse en opslag mogelijkheden náást het huren van een zeecontainer? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

 

AANSPRAKELIJKHEID/SCHADE

MAAT Container Verhuur is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die ontstaan is door onjuist gebruik van de container. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet de huurder er zelf voor zorgen dat er voorzieningen zijn getroffen zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is MAAT Container Verhuur hiervoor niet aansprakelijk.

 MOGELIJKHEDEN BIJ MAAT

Bij MAAT Logistiek kunt u kiezen voor verschillende soorten containers. Zo kunt u de meest gangbare maten aan zeecontainers huren (20ft en 40ft). Het grote voordeel van een zeecontainer is dat de uw opslag droog staat en dat de container ook afsluitbaar is. Zo kunt u diefstal van uw bezittingen ontmoedigen. Naast de zeecontainers kunt u ook kiezen om een flatrack te huren. Een flatrack is met name handig wanneer de goederen die u wilt opslaan en/of vervoeren, groter zijn dan de maten die een normale zeecontainer biedt. Zijn er specifieke wensen bij het huren van een container? Neem dan gerust contact op voor het huren van een container voor tijdelijke of permanente opslag!