Heftruck kopen of leasen

Heftruck kopen of heftruck leasen

MAAT biedt niet alleen heftrucks ter verhuur aan. Ook wanneer er overgegaan wordt tot koop of lease biedt MAAT heftrucks een oplossing. Lease wordt meestal gekozen wanneer de heftruck voor langere periode gebruikt wordt door een specifieke organisatie en verhuur daarmee minder aantrekkelijk wordt. Onze specialisten helpen graag verder met de keuze voor een specifieke soort heftruck en de vorm van aanschaf.

Gebruikte heftruck kopen

In de webwinkel van MAAT vindt u verschillende soorten heftrucks, verreikers en magazijntrucks. Deze gebruikte heftrucks kunnen vaak voor een aantrekkelijke prijs aangekocht worden. De monteurs van MAAT hebben de gebruikte heftrucks gecontroleerd. Voordat de heftrucks ter verkoop worden aangeboden, worden de hoognodige reparaties en onderhoud uitgevoerd zodat de nieuwe eigenaar lang plezier heeft van de gebruikte heftruck.

Heftruck lease

Wanneer koop niet gewenst is en de gebruiksperiode voor huur te lang is, kan er gekozen worden voor lease. De voordelen van heftruck lease ten opzichte van koop zijn bijvoorbeeld dat MAAT in overleg meer service kan bieden. Ook kan er gezorgd worden voor een vervangende heftruck wanneer de andere aan onderhoud toe is. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van een heftruck leasen te bespreken.

STILL MAAT STILL MAAT (15)

Advies over het type heftruck

MAAT Heftrucks heeft veel ervaring met het onderhouden, verhuren en verkopen van heftrucks. We zijn dan ook in staat om gedegen advies te geven over het soort heftruck dat het beste is in verschillende situaties. Binnen het advies geven we advies over het soort en type heftruck, maar ook over het toebehoren van de heftrucks. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Type vorken
  • Batterijen en laders voor de heftruck
  • Benodigde banden

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een heftruck kopen of heftrucks leasen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen graag verder bij een goede oplossing voor de heftrucks in uw organisatie!